markarbeten Spånga

Behöver du professionell hjälp med markarbete i Spånga? Kontakta oss för gratis offert idag!

markarbeten Spånga

Behöver du professionell hjälp med markarbete i Spånga? Kontakta oss för gratis offert idag!

Markarbete Spånga

Nybyggnation, renoveringsarbeten, gjutning av ny altan eller anläggning av ny garageuppfart. Dessa är några exempel på de många markarbeten i Spånga som årligen genomförs. Bland alla de mark-projekt som äger rum runt om i staden utför vi på Leeroid-AB många. Vi är idag ett av Spångas mest anlitade och välrenommerade företag inom markarbeten.

Vill du komma i kontakt med oss på direkten? Ring till oss och berätta om dina planer! Alla som eventuellt vill ta del av våra tjänster inom markarbete i Spånga får gratis offert.

Effektiv leverans
Det finns ingen anledning att dra ut på tiden. Som kund hos oss kan du räkna med att ditt markarbete i Stockholm sker så snabbt som möjligt.
Konkurrenskraftiga priser
Leeroid-AB erbjuder priser som få branschkonkurrenter kan slå. Detta gäller på de allra flesta olika typer av projekt.
ROT-avdrag
Som privatkund kan du nyttja ROT-avdraget vid vissa typer av markarbeten i Stockholm. Kontakta oss för att veta mer om vilka.

Våra markarbeten i Spånga med omnejd

Sedan starten för många år sedan har vi utvecklats i många led, och det har gynnat oss kraftigt. Idag vänder sig såväl företag, organisationer och föreningar som privatpersoner i Spånga till oss för markarbete av olika slag. Tack vare att vi har getts förtroende att utföra jobb av mycket varierande typ har vi skaffat oss en bred kompetens. Om du funderar på att anlita vårt team för markarbete i Spånga får du gärna ta del av våra referensarbeten för att försäkra dig om vår kunnighet på området!

Behöver ni hjälp med någon form av markarbeten?

Våra tjänster

Vad betyder egentligen markarbete i Spånga? Frågan har inget entydigt svar. Faktum är att markarbeten i Spånga kan innebära en mängd olika åtgärder av varierande omfattning. Nedan radar vi upp några av de vanligaste projekt som vårt team medverkar i.

Nyproduktion

Tillhör du en av de som går i tankar om att bygga ny villa från grunden? Se då till att grunden är stabil. Detta kan säkerställas genom att du tar hjälp av proffs på just markarbete i Spånga. Varje år bistår vårt team nybyggnationer av fastigheter i Spånga med markarbete som säkerställer att huset står stabilt. Vill du veta mer om nyproduktioner och hur vi kan hjälpa till? Ring oss idag!

Plattsättning

Dags att anlägga ny uteplats, altan eller garageuppfart? Ta då hjälp av våra professionella plattsättare så att din nya anläggning blir både stabil och får ett unik utseende.

Pool

Hos oss på Leeroid-AB hittar du ett team med vana att anlägga pooler. Vi har, under åren som verksamma inom markarbete, anlagt ett flertal pooler i Spånga med omnejd. Kontakta oss och berätta om vilka önskemål du har. Vi gör ett kostnadsfritt besök där vi stämmer av förutsättningarna för poolbygget.

Trädgård

Känner du att det kunde vara dags att låta trädgården få ett ansiktslyft? Du är inte ensam! Många trädgårdar runt om i stan har tillåtits att förfalla alltför länge. Genom att ta hjälp av våra experter på markarbeten kan din trädgård i Spånga återfå sin forna lyster.

Dränering

Misstänker du fukt- och vattenskador i källaren? Då är det viktigt att du gör något åt det så snart som möjligt. Ring till oss så ser vi till att hjälpa dig med kort varsel. Att vara expert på markarbete i Spånga innebär också att vara expert på dränering.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande markarbeten eller vill veta mer om våra tjänster?

4_Rektangel@2x

Vår verksamhet

Vi har sagt det tidigare och vi säger det gladeligen igen: Vi är idag en av de mest anlitade och uppskattade företagen inom markarbete i Spånga. Vår verksamhet vilar på ett antal kvaliteter som vi vill lyfta fram som särskilt viktiga för vår framgång.

Kompetens och erfarenhet

Med åren kommer erfarenheten, och med erfarenheten kommer kompetensen. Eftersom vi har varit aktiva inom markarbete i Spånga under lång tid har vi tillgodoräknat oss både djup och bred kunskap på området. Vi strävar alltid efter att leverera bästa möjliga resultat. Detta fokus gäller såväl för små och relativt enkla projekt till större och mer omfattande markarbeten i Spånga.

Gediget kundfokus

Du ska alltid kunna känna dig väl bemött när du väljer att samarbeta med oss. Vi ser dialogen med kunderna som en av de mest fundamentala delarna av hela samarbetet. Du kan enkelt nå oss för frågor eller funderingar. Detta gäller såväl innan som under och efter avslutat markarbete i Spånga. Vi ser dessutom till att all information om projektet framgår tydligt, både vad gäller kostnad och annat.

Kostnad för markarbete vid din garageuppfart

Är det dags att låta anlägga en ny garageuppfart? Vårt team utför årligen mängder av renoveringar av garageuppfarter runt om i staden. Ta reda på vilken kostnad anläggning av din nya garageuppfart skulle landa på! Ring eller maila till oss redan idag!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.